PROJECTEN:
Wij werken graag samen met (tuin) architecten, ontwerpers, reclamebureau’s en B2B om nieuwe projecten aan te gaan. Wij denken graag met u mee en kunnen een adviserende rol zijn over de materiaal keuzen, kleur en vorm. Ook als u een geheel nieuw ontwerp zou willen kunnen wij u daarmee helpen. Wij werken nauw samen met industrieel vormgevers die met zeer vernieuwende ontwerpen komen.


High lighthing

De High lighthing ofwel uitlichter is ontworpen met de gedachten objecten, planten of andere werken uit te kunnen … uit lichten. De Highlighthing is te plaatsen op de grond of tafel en kan doormiddel van de lamellen gericht worden op het object. Door in dit geval op een plant of Bonzai Boom te schijnen krijgt men een mooie schaduw patroon en dus extra diepte. De Highlighthing is gemaakt van gewalst staal waardoor de vlammen mooi te zien zijn op het materiaal. Het snoer is in vele kleuren verkrijgbaar en ook de lengte mag bepaald worden tot 5 meter (standaard 3 meter). Formaat 16x10x5 cm)

De Highlighthing is te bestellen voor EUR 399,- incl 21% BTW

Wij zijn nog op zoek naar winkeliers of distributeurs die de Highlighthing in hun assortiment willen voeren.


Maquette van hotel nhow voor RAI Amsterdam.

Succesvol afgerond; het realiseren van een portable Maquette van hotel nhow voor RAI Amsterdam.

In opdracht voor RAI Amsterdam heeft Basi D een maquette mogen maken van het nog te realiseren hotel nhow ontworpen door het Architectenbureau Oma van Rem Koolhaas. De maquette is van aluminium, 91 cm hoog en zo opgebouwd dat het door 1 persoon te vervoeren en op te bouwen is. De maquette bestaat uit meerder onderdelen die als ze opgebouwd zijn het hotel nhow vertegenwoordigen. Door het precisie vrezen zijn kleine details terug te vinden zoals de kleine raampartijen en de glimmende vensters. De maquette weeg zo’n 38 kilo en wordt vervoerd in twee flight cases die op elkaar gestapeld en gekoppeld kunnen worden. De maquette bevat een led verlichting die gedimd kan worden


Kickstarter Project "Grabbatt" voor Google home mini en Echo Dot van Amazon
Samen met ROEL DESIGN en JWK-Invent zijn wij een Kickstarter project aangegaan met de "Grabbatt". Een design power bank speciaal ontworpen voor de Google home mini en Echo Dot van Amazon. Het concept is ontstaan omdat beiden apparate aan het stopcontact zijn aangesloten waardoor je eigenelijk beperkt bent tot de kamer waarin hij staat. Met de Grabbatt wordt de slimme speaker draadloos en kan je hem overal in en om je huis gebruiken, zelf in het park of op het strand met gebruik van je mobiel. De Grabbatt maakt gebruik van draadloos laden en geeft een signaal als de batterij bijna op is. Op www.grabbatt.com meer informatie over deze power bank. "Grab that batt!" (Youtube link)