OVER Basi D

Basi D Products (Baas idee) staat voor innovatieve design. Zo zijn ook de verschillende lounge tuinmeubelen ontstaan die eindeloos gecombineerd kunnen worden tot een ultieme loungeset. De unieke vormen en vele kleurmogelijkheden geven elke combinatie een andere uitstraling voor iedere gelegenheid.

Basi D maakt veelal gebruik van schuimrubber en technisch schuim met een waterdichte of watervaste coating. Met schuim zijn vele vormen mogelijk in 2 en 3D waardoor er veel vrijheid is. De coating bied de mogelijkheid om het elke kleur te geven. Enkele voorbeelden van mogelijkheden treft u aan bij de zitletters, lounge units en producten van de vrije vormen op deze site.

Voor nieuwe ontwerpen of projecten op maat zijn wij altijd op zoek naar een samenwerking met Ontwerpers en Architecten om mooie nieuwe producten te maken. Bent u (tuin)architect, bedrijf, winkel, particulier of reclamebureau en geïnteresseerd in het gebruik van Basi D lounge meubelen, zitletters of producten van de vrije vorm voor uw projecten? of wilt u dat wij een ontwerp voor u maken, meldt u zich dan via contact of mail uw gegevens naar info@basi-d.nl. Ook als het gaat om maatwerk en geheel nieuwe ontwerpen voor bijvoorbeeld reclame-uitingen, beurzen, televisie e.a. helpen wij u graag dat project tot een succes te maken.


ONZE VISIE:
Onze visie is samenwerken, om samen met u als klant een mooi product neer te zetten. Een product wat uniek is in vorm kleur of materiaal. Samenwerken met andere mensen of bedrijven en van van iedereen zijn expretisie gebruik maken. En netwerken om altijd de juiste persoon te bereiken en daarmee samen een mooi product te maken.


HOE KUNT U BESTELLEN:
Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van de Basi D lounge meubelen, zitletters of één van de ander producten dan kunt u deze via het contact formulier of telefonisch bestellen. Nadat u van ons een offerte heeft ontvangen met eventueel een 3D tekening kunt u over gaat tot de betaling. Een bestelling is altijd op vooruitbetaling, 50% vooraf en 50% direct na levering (niet bij de chauffeur) dit kan per bank of Paypal. Wij hanteren een aanbetaling aangezien er een groot deel maatwerk is zoals de kleur of afwerking.


CONDITIES
Levertijd tussen de 3 á 5 weken na eerste betaling.
Betaling 50% bij opdracht, 50% bij levering (ivm eigen kleur keuze)
Garantie 6 maanden.
Gratis verzenden boven besteding van 1000,- incl BTW binnen Nederland (m.u.v. de eilanden)
Alle prijzen op de website van Basi D zijn incl BTW 21%
Basi D levert ook in het buitenland, transportkosten worden doorberekend en gaan op aanvraag.


OVER DE COATING
De Basi D lounge tuinmeubelen lijken op het eerste gezicht van een hard materiaal gemaakt te zijn. Maar schijn bedriegt! De tuinmeubelen bestaan volledig uit hoge kwaliteit schuimrubber, voorzien van een unieke rubberen laag om het geheel waterdicht te maken. De tuinmeubelen of ook wel lounge meubelen staan op 4 lage pootjes, die in zwart en wit verkrijgbaar zijn. De coating kan in elke RAL-kleur gekozen worden.

Elke lounge meubel neemt een vierkante meter plaats in en heeft een zithoogte van 32 cm. De pootjes zijn 5 cm hoog. De maximale hoogte van een lounge meubel met rugleuning is 68 cm. De lounge meubels zijn dus relatief laag, maar daardoor heerst er bij het gebruik van een uitgebreide set altijd rust en ruimte. De lounge meubelen zijn licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen en te verschuiven zijn maar stevig genoeg om te voorkomen dat ze van hun plaats waaien. Het onderstel van de lounge meubels bestaan uit een MDF vochtwerend hout, waaraan de kunststof pootjes zijn bevestigd.

Basi D Products - innovatieve design