Nieuws & social media

Volgs Basi D op social media en blijf op de hoogte van de nieuwste projecten waar wij mee bezig zijn en wie weet raak jij ook geinspireerd voor een nieuw project!


Lounge units perfect voor bij zwembad

Deze lounge set leverde wij in Belgie bij een klant met zwembad. De lounge units van Basi D worden waterdicht gespoten met een speciale PU coating. Het water wat op de lounge komt trekt niet in en is gemakkelijk af te nemen met een doek.

Lees meer

Design lounge fauteuil; Amazing colors!

Wow! wat een kleuren pallet, blauw kunstgras samen met twee nieuwe lounge fauteuils met Hocker. De kleur die wij gebruikt hebben voor de meubelen is RAL 4009 pastel violet, in opdracht van de klant. De klant heeft er ook voor gekozen een lounge set erbij te plaatsen in dezelfde kleur. De loungeset bestaat uit 3 Basi(s) units en een Corner Unit.

Lees meer

JOIN CLIPS een groot succes!

Begonnen als idee in 2019 hebben wij samen met Heutink (scholen leverancier) de JOIN CLIPS ontwikkeld - verbinding clips die toepasbaar zijn op houten speelplankjes zoals Kapla, BBlocks, Keva en andere merken plankjes en uiteraard de plankjes van JOIN CLIPS zelf.

Lees meer

Ibiza loungeset design meubelen

De Basi D lounge tuinmeubelen lijken op het eerste gezicht van een hard materiaal gemaakt te zijn. Maar schijn bedriegt!

Lees meer

The Puzzle House

Het Puzzel huis In opdracht van de Zwitserse Ambassade in Denemarken - en een Design van BIG Bjarke Ingels Group en HHF Architect heeft Basi D Het Puzzel huis geproduceerd voor de3daysofdesign in Denemarken.

Lees meer

NIEUW! lounge fauteuil fauteuil Basi D

Nieuw in het assortiment van Basi D, de lounge chair fauteuil met Hocker!

Lees meer