Nieuws & social media

Volgs Basi D op social media en blijf op de hoogte van de nieuwste projecten waar wij mee bezig zijn en wie weet raak jij ook geinspireerd voor een nieuw project!


Basi D lounge zit en lig mogelijkheden

Doordat het geheel uit schuim is gemaakt met rubber coating is het ook nog eens verassend zacht. De tuinmeubelen bestaan volledig uit hoge kwaliteit schuimrubber, voorzien van een unieke coating laag om het geheel waterdicht te maken. De lounge meubelen of ook wel lounge units staan op 4 of 5 lage pootjes, gemaakt van gerecycled kunststof. De speciale watervaste coating kan in elke RAL-kleur gekozen worden en kunnen daardoor het gehele jaar door buiten staan.
Elke lounge unit neemt een vierkante meter plaats in en heeft een zithoogte van 32 cm. De pootjes zijn 5 cm hoog en de maximale hoogte van een unit met rugleuning is 68 cm. De lounge meubels zijn dus relatief laag, echt IBIZA style maar daardoor heerst er bij het gebruik van een uitgebreide set altijd rust en ruimte. De meubelen zijn licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen en te verschuiven zijn maar stevig genoeg om te voorkomen dat ze van hun plaats waaien, zeer geschikt dus voor dakterassen. Het onderstel van de lounge meubels bestaan uit een MDF vochtwerend hout wat is meegespoten en waaraan de kunststof pootjes zijn bevestigd. De lounge units zijn los te bestellen zodat u zelf uw loungset kan bepalen. Ook kunt u er voor kiezen om elke lounge unit een andere kleur te geven, zonder meerprijs van kleurwissel.