Nieuws & social media

Volgs Basi D op social media en blijf op de hoogte van de nieuwste projecten waar wij mee bezig zijn en wie weet raak jij ook geinspireerd voor een nieuw project!


Basi D lounge set beschermhoes

Voorkomen is beter dan schoonmaken. Om de lounge set (of andere projecten) goed te beschermen tegen Het weer, vuil, bladeren, vogelpoep ed. adviseren wij om een goed ademende hoes aan te schaffen.
In de herfst en winter perioden gebruikt u de lounge waarschijnlijk tocht niet of nauwelijks - dan is het beter om hem te beschermen en gaat uw set ook nog vele malen langer mee.


Lees meer

Showroom gesloten van 12 juli t/m 1 augustus 2021

Ivm de vakantie perioden is de showroom geloten van 12 juli t/m 1 augustus 2021. Wij blijven wel gewoon bereikbaar en lezen onze mail.


Lees meer

2e Pinksterdag open showroom!

Op 2e Pinksterdag hebben wij een proef-zit, lig, lounge test dag in onze showroom aan huis, buiten maar wel overdekt.

Lees meer

Basi D lounge zit en lig mogelijkheden

De lounge meubelen van Basi D zijn zo ontworpen dat ze eindeloos aan elkaar geplaatst kunnen worden, maar de zitmogelijkheden zijn ook eindeloos. De rug en het zitgedeelte zijn perfect gemaakt om op allerlei manieren te zitten, hangen, liggen en/of slapen.

Lees meer

Lounge seizoen weer begonnen!!

Heerlijk die zon die weer gaat schijnen, de vogels die weer gaan fluiten en de bloemen die kleuren en geuren. De zomer komt er aan!

Lees meer

JOIN CLIPS op SPIELWARENMESSE BrandNew!!

Door Covid19 staat de wereld een beetje stil - maar wij niet! Speelgoed gaat door en dat gaan wij laten zien op SPIELWAREMESSE BrandNew online!

Lees meer

JOIN CLIPS - Speelgoed & Hobby

Interview start up JOIN CLIPS

Mijn naam is Marc Kramps - zelfstandig industrieel vormgever in Amsterdam.

In 2008 ben ik begonnen met het ontwerpen en verkopen van lounge meubelen en zogenoemde blow up letters. Na diverse opdrachten van o.a. I Amsterdam, de RAI en de Woonbeurs kreeg ik een opdracht om foto’s en videofilms te maken van houten knikkerbanen voor een houten speelgoedmerk. Toen ik hiermee aan het werk was,

Lees meer

Lounge units perfect voor bij zwembad

Deze lounge set leverde wij in Belgie bij een klant met zwembad. De lounge units van Basi D worden waterdicht gespoten met een speciale PU coating. Het water wat op de lounge komt trekt niet in en is gemakkelijk af te nemen met een doek.

Lees meer

Design lounge fauteuil; Amazing colors!

Wow! wat een kleuren pallet, blauw kunstgras samen met twee nieuwe lounge fauteuils met Hocker . De kleur die wij gebruikt hebben voor de meubelen is RAL 4009 pastel violet, in opdracht van de klant. De klant heeft er ook voor gekozen een lounge set erbij te plaatsen in dezelfde kleur. De loungeset bestaat uit 3 Basi(s) units en een Corner Unit.

Lees meer

JOIN CLIPS een groot succes!

Begonnen als idee in 2019 hebben wij samen met Heutink (scholen leverancier) de JOIN CLIPS ontwikkeld - verbinding clips die toepasbaar zijn op houten speelplankjes zoals Kapla, BBlocks, Keva en andere merken plankjes en uiteraard de plankjes van JOIN CLIPS zelf.

Lees meer