basi d products

IBIZA LOUNGE MEUBELEN
Products by Basi D

loungeset Ibiza style

De Ibiza style lounge units van Basi D zijn royale tuinmeubels van één vierkante meter. Ze worden gemaakt van een zachte foam en behandeld met speciale HG coating voor een strakke uitstraling en waterdichtheid.

blow up letters - logo's

Zitletter.nl is een onderdeel van Basi D waarbij wij gebruik maken van EPS (piepschuim) om daarmee grote blow up letters en logo’s te maken om op te kunnen zitten of een manier om ergens GROOTS de aandacht op te vestigen.

JOIN CLIPS - toys

With JOIN CLIPS you can connect and play with your favorite wooden planks. Build and create the things you've always dreamed of.
connect your wood - create your world

nhow maquette RAI

In opdracht voor RAI Amsterdam heeft Basi D een maquette mogen maken van het hotel nhow, ontworpen door het Architectenbureau Oma van Rem Koolhaas. De maquette is van aluminium, 91 cm hoog en zo opgebouwd dat het door 1 persoon te vervoeren en op te bouwen is.

design lounge fauteuil

NEW! Deze relax fautail is geschikt voor binnen én buiten! Het frame is van staal en het binnengedeelte is geheel uit schuim, alles met onze stevige waterdichte coating. De coating droogd snel na regen en met de afwatering kan je altijd weer snel van de zon genieten.

the Puzzle House

Resulting out of a collaboration of Swiss and Danish architects HHF Architects and BIG-Bjarke Ingels group, the Puzzle House triggers social interaction as most elements need to be carried by more than one person to combine them to different settings.

"VOEL" isme is happiness

In opdracht van Wouter Rikmans maakt Basi D het "VOEL" object. Het object is een knipoog naar het "LOVE" beeld van de Amerikaanse kunstenaar Robert Indiana. Het draait allemaal om voelen en voelisme is happiness volgens Wouter Rikmans, lifecoach en ondernemerscoach

HIGH LIGHT THING

De High lighthing is ontworpen met de gedachten objecten, planten of andere werken uit te kunnen uit lichten. De Highlighthing is te plaatsen op de grond of tafel en kan doormiddel van de lamellen gericht worden op het object. Formaat 16x10x5 cm

Prototyping 3D kickstarters

Speelt u of uw bedrijf met de gedachte om te innoveren met de lancering van een nieuw product? Heeft u al een idee, maar weet niet hoe u dat kunt realiseren? Door onze jarenlange werkzaamheden in productontwikkeling hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan binnen het ontwerpvak

Nieuws & BlogsBasi D lounge zit en lig mogelijkheden

Doordat het geheel uit schuim is gemaakt met rubber coating is het ook nog eens verassend zacht. De tuinmeubelen bestaan volledig uit hoge kwaliteit schuimrubber, voorzien van een unieke coating laag om het geheel waterdicht te maken. De lounge meubelen of ook wel lounge units staan op 4 of 5 lage pootjes, gemaakt van gerecycled kunststof. De speciale watervaste coating kan in elke RAL-kleur gekozen worden en kunnen daardoor het gehele jaar door buiten staan.
Elke lounge unit neemt een vierkante meter plaats in en heeft een zithoogte van 32 cm. De pootjes zijn 5 cm hoog en de maximale hoogte van een unit met rugleuning is 68 cm. De lounge meubels zijn dus relatief laag, echt IBIZA style maar daardoor heerst er bij het gebruik van een uitgebreide set altijd rust en ruimte. De meubelen zijn licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen en te verschuiven zijn maar stevig genoeg om te voorkomen dat ze van hun plaats waaien, zeer geschikt dus voor dakterassen. Het onderstel van de lounge meubels bestaan uit een MDF vochtwerend hout wat is meegespoten en waaraan de kunststof pootjes zijn bevestigd. De lounge units zijn los te bestellen zodat u zelf uw loungset kan bepalen. Ook kunt u er voor kiezen om elke lounge unit een andere kleur te geven, zonder meerprijs van kleurwissel.

Basi D werkt o.a. samen met:

BIG

ROEL DESIGN

BULA OUTDOOR
www.bulaoutdoor.nl