basi d products

IBIZA LOUNGE MEUBELEN
Products by Basi D

loungeset Ibiza style

De Ibiza style lounge units van Basi D zijn royale tuinmeubels van één vierkante meter. Ze worden gemaakt van een zachte foam en behandeld met speciale HG coating voor een strakke uitstraling en waterdichtheid.

blow up letters - logo's

Zitletter.nl is een onderdeel van Basi D waarbij wij gebruik maken van EPS (piepschuim) om daarmee grote blow up letters en logo’s te maken om op te kunnen zitten of een manier om ergens GROOTS de aandacht op te vestigen.

JOIN CLIPS - toys

With JOIN CLIPS you can connect and play with your favorite wooden planks. Build and create the things you've always dreamed of.
connect your wood - create your world

nhow maquette RAI

In opdracht voor RAI Amsterdam heeft Basi D een maquette mogen maken van het hotel nhow, ontworpen door het Architectenbureau Oma van Rem Koolhaas. De maquette is van aluminium, 91 cm hoog en zo opgebouwd dat het door 1 persoon te vervoeren en op te bouwen is.

design lounge fauteuil

NEW! Deze relax fautail is geschikt voor binnen én buiten! Het frame is van staal en het binnengedeelte is geheel uit schuim, alles met onze stevige waterdichte coating. De coating droogd snel na regen en met de afwatering kan je altijd weer snel van de zon genieten.

the Puzzle House

Resulting out of a collaboration of Swiss and Danish architects HHF Architects and BIG-Bjarke Ingels group, the Puzzle House triggers social interaction as most elements need to be carried by more than one person to combine them to different settings.

"VOEL" isme is happiness

In opdracht van Wouter Rikmans maakt Basi D het "VOEL" object. Het object is een knipoog naar het "LOVE" beeld van de Amerikaanse kunstenaar Robert Indiana. Het draait allemaal om voelen en voelisme is happiness volgens Wouter Rikmans, lifecoach en ondernemerscoach

HIGH LIGHT THING

De High lighthing is ontworpen met de gedachten objecten, planten of andere werken uit te kunnen uit lichten. De Highlighthing is te plaatsen op de grond of tafel en kan doormiddel van de lamellen gericht worden op het object. Formaat 16x10x5 cm

Prototyping 3D kickstarters

Speelt u of uw bedrijf met de gedachte om te innoveren met de lancering van een nieuw product? Heeft u al een idee, maar weet niet hoe u dat kunt realiseren? Door onze jarenlange werkzaamheden in productontwikkeling hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan binnen het ontwerpvak

Nieuws & BlogsLounge seizoen weer begonnen!!

Heerlijk die zon die weer gaat schijnen, de vogels die weer gaan fluiten en de bloemen die kleuren en geuren. De zomer komt er aanmaar is jou tuin er ook klaar voor! Met de lounge meubelen van Basi D kan je zeker gaan gezieten van de zomer. In de ochtend lekker met een koffie of thee, lekker wakker worden. De lounge is lekker warm en neemt de buiten tempratuur aan. Is het nog een beetje ochtend fris heb je aan een deken genoeg. Geen gesleep met kussens de meubelen zijn van zacht schuim gemaakt én zijn dus kussens. Overdag kan je lekker luieren en in de avond kan je met z'n alle lekker eten. Daarna kan je de units bij elkaar schuiven en één groot bed maken om zo de hele avond te kunnen chillen en genieten. Nog beter met buiten Haard of Heater.

Basi D werkt o.a. samen met:

BIG

ROEL DESIGN

BULA OUTDOOR
www.bulaoutdoor.nl