basi d products

IBIZA LOUNGE MEUBELEN
Products by Basi D

loungeset Ibiza style

De Ibiza style lounge units van Basi D zijn royale tuinmeubels van één vierkante meter. Ze worden gemaakt van een zachte foam en behandeld met speciale HG coating voor een strakke uitstraling en waterdichtheid.

blow up letters - logo's

Zitletter.nl is een onderdeel van Basi D waarbij wij gebruik maken van EPS (piepschuim) om daarmee grote blow up letters en logo’s te maken om op te kunnen zitten of een manier om ergens GROOTS de aandacht op te vestigen.

JOIN CLIPS - toys

With JOIN CLIPS you can connect and play with your favorite wooden planks. Build and create the things you've always dreamed of.
connect your wood - create your world

nhow maquette RAI

In opdracht voor RAI Amsterdam heeft Basi D een maquette mogen maken van het hotel nhow, ontworpen door het Architectenbureau Oma van Rem Koolhaas. De maquette is van aluminium, 91 cm hoog en zo opgebouwd dat het door 1 persoon te vervoeren en op te bouwen is.

design lounge fauteuil

NEW! Deze relax fautail is geschikt voor binnen én buiten! Het frame is van staal en het binnengedeelte is geheel uit schuim, alles met onze stevige waterdichte coating. De coating droogd snel na regen en met de afwatering kan je altijd weer snel van de zon genieten.

the Puzzle House

Resulting out of a collaboration of Swiss and Danish architects HHF Architects and BIG-Bjarke Ingels group, the Puzzle House triggers social interaction as most elements need to be carried by more than one person to combine them to different settings.

"VOEL" isme is happiness

In opdracht van Wouter Rikmans maakt Basi D het "VOEL" object. Het object is een knipoog naar het "LOVE" beeld van de Amerikaanse kunstenaar Robert Indiana. Het draait allemaal om voelen en voelisme is happiness volgens Wouter Rikmans, lifecoach en ondernemerscoach

HIGH LIGHT THING

De High lighthing is ontworpen met de gedachten objecten, planten of andere werken uit te kunnen uit lichten. De Highlighthing is te plaatsen op de grond of tafel en kan doormiddel van de lamellen gericht worden op het object. Formaat 16x10x5 cm

Prototyping 3D kickstarters

Speelt u of uw bedrijf met de gedachte om te innoveren met de lancering van een nieuw product? Heeft u al een idee, maar weet niet hoe u dat kunt realiseren? Door onze jarenlange werkzaamheden in productontwikkeling hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan binnen het ontwerpvak

Nieuws & BlogsJOIN CLIPS op SPIELWARENMESSE BrandNew!!

Door Covid19 staat de wereld een beetje stil - maar wij niet! Speelgoed gaat door en dat gaan wij laten zien op SPIELWAREMESSE BrandNew online!

Daarom is er vanaf 25 januari van alles te zien en te beleven op de website van SPIELWAREMESSE.de en ook hier hebben wij een digitale stand.

Op de volgende dagen zetten wij onze Google Meet studio open voor publiek (max 100 dus wees er snel bij) Hier gaan wij nieuwe producten met JOIN CLIPS laten zien en vertellen wij alles over de huidige producten.

25 Januari om 14:00 - 15:00 https://meet.google.com/hgk-npws-rir

27 Januari om 14:00 - 15:00 https://meet.google.com/vdw-beqh-mpe

29 Januari om 16:00 - 17:00 https://meet.google.com/qua-twap-jmg

Uiteraard staan wij ook open voor vragen of andere zaken omtrent JOIN CLIPS.

Tot dan!

Basi D werkt o.a. samen met:

BIG

ROEL DESIGN

BULA OUTDOOR
www.bulaoutdoor.nl