basi d products

IBIZA LOUNGE MEUBELEN
Products by Basi D

loungeset Ibiza style

De Ibiza style lounge units van Basi D zijn royale tuinmeubels van één vierkante meter. Ze worden gemaakt van een zachte foam en behandeld met speciale HG coating voor een strakke uitstraling en waterdichtheid.

blow up letters - logo's

Zitletter.nl is een onderdeel van Basi D waarbij wij gebruik maken van EPS (piepschuim) om daarmee grote blow up letters en logo’s te maken om op te kunnen zitten of een manier om ergens GROOTS de aandacht op te vestigen.

JOIN CLIPS - toys

With JOIN CLIPS you can connect and play with your favorite wooden planks. Build and create the things you've always dreamed of.
connect your wood - create your world

nhow maquette RAI

In opdracht voor RAI Amsterdam heeft Basi D een maquette mogen maken van het hotel nhow, ontworpen door het Architectenbureau Oma van Rem Koolhaas. De maquette is van aluminium, 91 cm hoog en zo opgebouwd dat het door 1 persoon te vervoeren en op te bouwen is.

design lounge fauteuil

NEW! Deze relax fautail is geschikt voor binnen én buiten! Het frame is van staal en het binnengedeelte is geheel uit schuim, alles met onze stevige waterdichte coating. De coating droogd snel na regen en met de afwatering kan je altijd weer snel van de zon genieten.

the Puzzle House

Resulting out of a collaboration of Swiss and Danish architects HHF Architects and BIG-Bjarke Ingels group, the Puzzle House triggers social interaction as most elements need to be carried by more than one person to combine them to different settings.

"VOEL" isme is happiness

In opdracht van Wouter Rikmans maakt Basi D het "VOEL" object. Het object is een knipoog naar het "LOVE" beeld van de Amerikaanse kunstenaar Robert Indiana. Het draait allemaal om voelen en voelisme is happiness volgens Wouter Rikmans, lifecoach en ondernemerscoach

HIGH LIGHT THING

De High lighthing is ontworpen met de gedachten objecten, planten of andere werken uit te kunnen uit lichten. De Highlighthing is te plaatsen op de grond of tafel en kan doormiddel van de lamellen gericht worden op het object. Formaat 16x10x5 cm

Prototyping 3D kickstarters

Speelt u of uw bedrijf met de gedachte om te innoveren met de lancering van een nieuw product? Heeft u al een idee, maar weet niet hoe u dat kunt realiseren? Door onze jarenlange werkzaamheden in productontwikkeling hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan binnen het ontwerpvak

Nieuws & BlogsJOIN CLIPS - Speelgoed & Hobby

Interview start up JOIN CLIPS

Mijn naam is Marc Kramps - zelfstandig industrieel vormgever in Amsterdam.

In 2008 ben ik begonnen met het ontwerpen en verkopen van lounge meubelen en zogenoemde blow up letters. Na diverse opdrachten van o.a. I Amsterdam, de RAI en de Woonbeurs kreeg ik een opdracht om foto’s en videofilms te maken van houten knikkerbanen voor een houten speelgoedmerk. Toen ik hiermee aan het werk was,

Lees meer

Lounge units perfect voor bij zwembad

Deze lounge set leverde wij in Belgie bij een klant met zwembad. De lounge units van Basi D worden waterdicht gespoten met een speciale PU coating. Het water wat op de lounge komt trekt niet in en is gemakkelijk af te nemen met een doek.

Lees meer

Design lounge fauteuil; Amazing colors!

Wow! wat een kleuren pallet, blauw kunstgras samen met twee nieuwe lounge fauteuils met Hocker. De kleur die wij gebruikt hebben voor de meubelen is RAL 4009 pastel violet, in opdracht van de klant. De klant heeft er ook voor gekozen een lounge set erbij te plaatsen in dezelfde kleur. De loungeset bestaat uit 3 Basi(s) units en een Corner Unit.

Lees meer

JOIN CLIPS een groot succes!

Begonnen als idee in 2019 hebben wij samen met Heutink (scholen leverancier) de JOIN CLIPS ontwikkeld - verbinding clips die toepasbaar zijn op houten speelplankjes zoals Kapla, BBlocks, Keva en andere merken plankjes en uiteraard de plankjes van JOIN CLIPS zelf.

Lees meer

Ibiza loungeset design meubelen

De Basi D lounge tuinmeubelen lijken op het eerste gezicht van een hard materiaal gemaakt te zijn. Maar schijn bedriegt!

Lees meer

Basi D werkt o.a. samen met:

BIG

ROEL DESIGN

BULA OUTDOOR
www.bulaoutdoor.nl